Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Stel je eigen fiets samen bij Huka

Wil je graag blijven fietsen, maar heb je helaas het evenwicht en de balans niet meer om op een fiets met twee wielen te fietsen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een driewieler. Deze fietsen zorgen voor meer stabiliteit, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je van je fiets af valt! Bij de partij Huka is het mogelijk om een driewieler aan te schaffen en ook nog eens samen te stellen, zodat die voldoet aan al je eisen. Wil je hier meer over weten? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

De partij Huka

Huka is gevestigd in Oldenzaal. Al meer dan 40 jaar zijn ze bezig om de beste fietsen te ontwikkelen die de wereld een stuk makkelijker maken. De passie staat voorop; mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid. 

De configurator

Aan de hand van de configurator van Huka is het mogelijk om je eigen fiets samen te stellen die precies bij jou past. Kies de uitvoering die jouw wereld makkelijker maakt. Bepaal welke opties voor jou het belangrijkst zijn en voer deze door aan de hand van de configurator. Je hebt de mogelijkheid uit alle opties en accessoires. Daarnaast kan je ook nog eens de kleur naar jouw keuze toe voegen! Zodat het helemaal je eigen fiets wordt. Huka rekent gelijk voor jou uit wat het ongeveer gaat kosten en stuurt jou de adviesprijs op. Op deze manier weet jij direct waar je aan toe bent!

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over een driewieler? Of hoe je die zelf moet samenstellen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze willen je met alles graag helpen en beantwoorden met alle liefde als je vragen! Daarnaast staat op de website van Huka meer informatie, hier zou je dus ook een kijkje kunnen nemen! En wie weet heb jij binnenkort een driewieler, duo fiets of een elektrische driewieler die jouw leven een stuk gemakkelijker maakt.

 

https://www.huka.nl/