workout programma voor de kettlebell

maart 28, 2018 Uit Door

Wil jij een sixpack? Wil je 10kilo’s afvallen in 3 maanden? Ben je die ‘lovehandles’ helemaal zat?

Wat jij nodig hebt is een nieuwe manier van trainen. Een systematische aanpak om dat vet te verliezen. Een workout om spieren op te bouwen. Een manier die vol te houden is. Een leuke manier – dat is tenslotte vol te houden.

De kettlebell bied jou de uitkomst. Een ijzeren bol van staal met een lus. Wat is hier nou dan zo bijzonder aan? Wij van de kettlebell sportschool leggen dit jou haar fijn uit. Zo kan jij beginnen aan je workout door het maken van de juiste schema’s.

Dus laten we beginnen bij het begin. Wat doen kettlebells? Trainen met kettlebells zorgt ervoor dat je 1. Veel meer spieren gebruikt dan met dumbbells of met barbells. 2. Dat je je balans en stabiliteit veel meer traint, wat weer te pas komt bij een hele hoop sporten en 3. Je op een leuke manier traint!

Dus neem een kijkje bij onze website van de kettlebell sportschool. Wat hebben wij jou allemaal te bieden? Ten eerste: we hebben een complete lijst van alle kettlebell oefeningen zodat jij alles hebt wat je nodig hebt. We zetten daarnaast ook gewoon de belangrijkste kettlebell oefeningen op een rijtje voor je, om het je makkelijk te maken. Daarnaast bloggen wij ook over voeding en gezondheid.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij uiteindelijk je sportdoelen behaalt. Kettlebells zijn daar een manier voor, maar je kan het ook doen via goede voeding, juiste technieken of andere sportprincipes.

Daarom zijn wij van de kettlebell sportschool ook begonnen, om iedereen te kunnen helpen met zijn/haar sportdoelen. Wij hebben op zijn minst al 5 jaar ervaring in de sportschool. Dus leer van onze fouten! Wij zijn er juist voor je om te helpen. Zo kun jij de ultieme workout of kettlebell training inrichten met het juiste schema om snel aan de slag te gaan en je sport doelen te verbreken! Succes!