Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Adverteren

Soorten borstverkleiningen

Een borstverkleining wordt vaak uitgevoerd omdat iemand last heeft van fysieke klachten, nekpijn is bijvoorbeeld een veel voorkomende klacht bij te grote borsten. Een borstvergroting kan gedaan worden op verschillende manieren en voor de één is de ene manier vaak beter dan voor de ander. Bij een borstverkleining gaat het voornamelijk om twee soorten ingrepen. Namelijk de borstverkleining door middel van liposuctie en de operatieve borstverkleining. Deze twee soorten ingrepen zullen hier behandeld worden.

In een aantal gevallen is het mogelijk om een borstverkleining te laten uitvoeren door middel van liposuctie. Het voornaamste voordeel van deze ingreep is dat er maar een paar littekens zullen achter blijven en de hersteltijd zal veel korter zijn. De borstverkleining door middel van liposuctie kan alleen worden uitgevoerd bij vrouwen die een overmatig vetweefsel in het borstgebied hebben. Borstklierweefsel zal je namelijk alleen met een operatie kunnen weg krijgen. Een nadeel van deze methode is wel dat de borst slapper en uitgezakt kan lijken na de ingreep, er kan namelijk geen huid worden verwijderd

Een operatieve borstverkleining wordt verreweg het meest uitgevoerd. Deze operatie vindt plaats onder narcose en zal ongeveer twee uur duren. Omdat de borsten kleiner gemaakt moeten worden zal er klierweefsel, vetweefsel en huis verwijderd worden. Om dit te doen wordt er een snee gemaakt en dit is meestal aan de onderkant van je borsten. De tepels krijgen een nieuwe plek op de borst die zal passen bij de nieuwe vorm van de borst. Bij een operatieve ingreep kan dit ook weer op verschillende manier, maar dit ligt altijd aan de hoeveelheid van het weefsel dat verwijderd moet worden. De plastische chirurg kan u hier altijd meer informatie over geven. De tepels hebben wel bijna altijd een nieuwe plek nodig en daarom zal er bijna altijd rond de tepelhof een litteken achterblijven. Wilt u een borstverkleining ondergaan of denkt u meer aan een andere ingreep, bijvoorbeeld een ooglidcorrectie herstel dan zijn er genoeg plastisch chirurgen die u kunnen helpen.

http://faceland.nl/