Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Autobedrijf Akkrum

Iemand moet mij helpen met het vinden van een autobedrijf Akkrum. Ik sta namelijk stil in de provincie Friesland vlakbij het plaatsje Akkrum en daarom wil ik graag weten of er ergens een autobedrijf in de buurt zit. Ik ben helemaal niet bekend in de provincie dus ik voel me nu al alsof ik in het buitenland ben aangezien bijna niemand mij hier kan verstaan. Ik moet dus zoeken naar een autobedrijf Akkrum en ik hoop snel een bedrijf te vinden aangezien ik stil sta langs de weg. Weet jij misschien zo snel een bedrijf? Laat het me dan zo snel mogelijk weten.

Googelen op autobedrijf Akkrum

Gelukkig ligt Friesland nog in Nederland en kon ik gewoon Googelen op autobedrijf Akkrum. Ik had gelukkig nog internet dus ik kon al wel gewoon zoeken. Ik kwam ook al snel uit bij autobedrijf Teo Welles. Teo Welles is een AD autobedrijf in Akkrum die zowel occasions, onderhoud, reparatie als APK doet. Ook doen ze aan een bandenservice en hebben ze verschillende soorten banden liggen. Ik wil graag dat zij mij gaan helpen dus ik ben ze gaan bellen en ze kwamen meteen met een sleepwagen naar me toe. Toen kreeg ik al een zeer vertrouwd gevoel dat de garage erg goed was. Ik ben dus ook vriendelijk geholpen dat ze mij onmiddelijk hebben geholpen met het van de weg af halen en naar de garage hebben gebracht.

Teo Welles

Ik heb dus Teo Welles ingeschakeld als autobedrijf Akkrum en ik ben zeer vriendelijk geholpen. Allereerst hebben ze me van de weg afgehaald en daarna hebben ze naar de garage gebracht en hebben ze direct gekeken wat er met mijn auto aan de hand was. Ze hebben gelukkig kunnen vinden wat er aan de hand was en ze hadden maar een uurtje nodig om alles te repareren. Ik wil dus Teo Welles bedanken voor de goede service! Heb jij ook een autobedrijf Akkrum nodig? Dan raad ik jou Teo Welles aan!