Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen

Wie een Citroën Berlingo wil leasen heeft meer dan voldoende opties. Deze auto wordt al bijna twintig jaar lang geproduceerd en gemiddeld worden er jaarlijks meer dan honderdduizend van gemaakt en verkocht. Dit geeft toch wel aan hoe populair de Citroën Berlingo is. Het is dan ook niet heel vreemd dat er ook veel mogelijkheden zijn tot het leasen van een Citroën Berlingo. Er komen steeds meer leaseondernemingen bij op de markt, waardoor je ook steeds meer opties hebt om tegen de juiste voorwaarden een leasecontract af te sluiten. Een Citroën Berlingo leasen is daarmee voor vrijwel iedereen weggelegd.

Een nieuwe Citroën Berlingo leasen

Er zijn meerdere mogelijkheden om een nieuwe Citroën Berlingo te leasen. Als je de auto aanvraagt bij een leasemaatschappij, dan krijg je deze thuis of op het werk geleverd, of je wordt uitgenodigd om je nieuwe leasewagen ergens bij een dealer op te halen. Vaak staan er slechts enkele kilometers op te teller en stap je dus echt in een splinternieuwe auto die op jouw naam kan komen te staan. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mogelijkheden tot leasen waarbij de auto niet jouw economische eigendom is, ofwel, waarbij de auto niet op jouw naam staat. Bij diverse leasevormen blijft de Citroën Berlingo eigendom van de leaseonderneming.

Een tweedehands Citroën Berlingo leasen

Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om nog extra te besparen op de maandelijkse kosten voor het leasen van een Citroën Berlingo. Dit doe je door te kiezen voor het leasen van een tweedehands exemplaar. In dit geval ga je niet voor een heel nieuwe Citroën Berlingo, maar kies je er bewust voor om een gebruikte Citroën Berlingo te leasen. Dit bespaart behoorlijk in de maandelijkse kosten en je profiteert nog steeds van de goede betrouwbaarheid van de auto. De occasions zijn dan ook nog relatief jong en goed onderhouden.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen