Inhoud leasecontract zakelijk leasen

januari 30, 2019 Uit Door

Inhoud leasecontract zakelijk leasen

Als ondernemer ben je veel onderweg. Er kunnen vele uren gemoeid zijn met van bestemming naar bestemming rijden om een volgende klant te bezoeken en contacten te onderhouden. Vaak gaat het werk zelfs nog gewoon door terwijl je op de weg bent. Het is dan ook belangrijk om een goede auto te hebben, waar je zo min mogelijk voor hoeft te betalen. Een leaseauto is dan ook een uitstekende keuze. Je betaalt zo niet onnodig veel voor aanschaf van een eigen auto en hebt bovendien nog veel andere voordelen die het financieel tot een aantrekkelijke optie maken. Het is belangrijk om goed te weten wat het zakelijk leasen van een auto inhoudt en hoe je er financieel voordeel aan hebt.

Kies voor een expert

Wanneer je een auto leaset als vervoer voor je onderneming, wil je uiteraard wel de juiste auto uitkiezen. De jarenlange ervaring die door Auto Lease Centrale geboden wordt, zorgt ervoor dat elke situatie juist kan worden ingeschat en dat er goed aan de individuele wensen en verwachtingen tegemoetgekomen kan worden. Zo weet je als onderneming zeker dat de auto betrouwbaar is en dat er goede service wordt geboden, mocht de auto moeten worden onderzocht of gerepareerd.

Leasebedrag met aanvullingen

Naast het zakelijk auto leasen zelf, kun je rekenen op tal van aanvullingen die eveneens in de leaseprijs zit inbegrepen. Hieruit blijkt hoe voordelig het leasen van een auto is ten opzichte van het gebruik van een eigen auto als vervoersmiddel voor je onderneming. Naast het rijden van de auto, zijn namelijk eveneens inbegrepen: de wegenbelasting, een all-risk verzekering die tevens het vervoer van inzittenden dekt, reparaties en vervanging van onderdelen als ruiten, onderhoud van de auto en het plaatsen van zomerbanden. Naast schadeherstel kun je bovendien terecht voor 24-uurs hulpverlening in eigen of buitenland. De leaseprijs bevat dus voldoende bijkomstige onkosten die anders zouden zorgen voor fikse aanvullende kosten.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/