Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Vergeet de conventionele manier van parkeren – kies in plaats daarvan voor parkeren op de luchthaven

Wanneer je op vakantie gaat is een van de laatste dingen waaraan je denkt hoe je op de luchthaven komt. Neem je een bus, de trein of een taxi? De meest voorkomende manier is om te rijden naar de luchthaven en je auto daar te parkeren terwijl je op vakantie bent. Waar moet je dan parkeren? Is het een goede parkeerplaats? En welke vorm van parkeerplaats moet je reserveren?

Meestal zijn er drie belangrijke types van parkeren bij de luchthaven: parkeren op het terrein, parkeren buiten de luchthaven en de Meet&Greet/valet-parking. Parkeren op het terrein zelf is vrij prijzig. Je parkeert op het luchthaventerrein en kunt door ofwel te lopen of met een korte busrit bij je terminal komen. Dit is erg handig en een van de belangrijkste punten hier is dat je dicht bij de luchthaven staat en, hoelang je ook weg bent, precies weet waar je auto staat.

Meet&Greet/Valet-parking is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een rage en is een zeer populaire manier om je auto te parkeren op een luchthaven. In weze spreek je kort voordat je naar de luchthaven komt af met het bedrijf en word je begroet en opgewacht door een chauffeur die vervolgens je auto ergens parkeert. Als je terugkomt van je reis, bel je iemand op en zul je worden opgewacht in de aankomsthal en je sleutels overhandigd krijgen. Verbazingwekkend handig en een prachtige manier om je vakantie relaxt te beginnen, maar weet wel dat er een prijskaartje hangt aan deze dienst.

Dus zorg dat je de volgende keer op de luchthaven parkeert. Wil je goedkoop lang parkeren op Schiphol, kijk dan eens op onze site

http://247parkerenschiphol.nl/