Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

De verschillende soorten badjassen van X.ziir

In onze shop kunt u terecht voor diverse soorten badjassen, zoals sauna, bamboe en katoenen badjassen. Voordat u een badjas uitkiest die u het mooiste vindt, is het belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen deze soorten. Zo haalt u het meeste comfort uit uw nieuwe badjas.

Sauna badjassen, comfortabel draagcomfort

Hoewel de naam suggereert dat deze badjassen enkel geschikt zijn voor de sauna is het tegendeel waar. Sauna badjassen zijn gemaakt van een bamboe viscose stof, waardoor deze extra zacht zijn om te dragen en veel vocht opnemen. Dit maakt deze badjassen perfect om te dragen tijdens een bezoek aan de sauna.

Al onze badjassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en dankzij de bamboe vezels zijn onze sauna badjassen erg milieuvriendelijk. Bent u op zoek naar een eco materialen, zonder een grote voetprint, ook dan is de sauna badjas een erg geschikte keuze.

Wij bieden diverse soorten sauna badjassen aan in onze shop. Zo kunt u kiezen uit lange modellen die uw hele lichaam bedekken en korte modellen voor een praktisch draagcomfort. Kies uit unisex-, heren-, dames- en kindermodellen, zo vindt u voor in onze shop voor uw hele familie wel een badjas.

Bamboe badjassen, de milieuvriendelijke keuze

Bamboe badjassen worden, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van bamboe. Bamboe is een soort gras en een van de duurzaamste materialen die kan worden gebruikt voor het produceren van stoffen. Met een bamboe badjas draagt u niet alleen zorg voor uzelf, maar ook voor de aarde en het milieu.

Bamboe badjassen zijn perfect voor mensen met een gevoelige huid. De bamboebadjassen in onze shop, zijn geproduceerd zonder pesticiden. Bamboe stof irriteert de huid niet en op deze manier draag je extra zorg voor jouw droge en/of gevoelige huid.

Wist u dat onze bamboe badjassen geschikt zijn voor ieder seizoen? Ze houden u warm in de winter en koel in de zomer. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw nieuwe baboe badjas.

Katoenen badjassen, grote vochtopname

Heeft u er ook zo een hekel aan om na een warm bad of douche, uzelf in die koude badkamer te moeten afdrogen? Of op zondagmorgen nog geen zin om u aan te kleden, maar is het net te koud om in uw pyjama te ontbijten? Dan zijn onze katoenen badjassen de perfecte keuze voor u.

De katoenen stof neemt extra veel vocht op, waardoor u deze na een warm bad heerlijk aan kunt doen, om nog langer te genieten van de warmte. De badjas droogt uw lichaam tevens al af, dankzij de hoge vochtopname van dit kwalitatieve materiaal. Voor een late ochtend zijn onze katoenen badjassen ook erg geschikt. U heeft de keuze uit diverse stijlen en designs, waardoor u stijlvol en toch comfortabel kunt genieten van een laat ontbijt. Alle badjassen van X.ziir zijn modieus en voorzien van trendy patronen en kleuren. U vindt in onze shop overigens niet enkel badjassen voor uzelf, maar ook voor uw partner en kinderen.

https://xziir.nl/