Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tweewielers

Koop je hondenstep bij Hondensteps.nl

Jij bent overtuigd: je wil graag een hondenstep kopen. De vele voordelen van de step zijn voor jou doorslaggevend geweest. Samen bezig met je trouwe viervoeter, de band die je schept, het echte teamwork én uiteraard de beweging voor zowel jezelf als voor de hond. Daarnaast is steppen het een stuk veiliger dan fietsen met je hond. Jouw wens is echter ook om flinke stukken off-road te gaan steppen. Door mul zand, door ruige bospaden of zelfs door de sneeuw! Maar waar dien je dan rekening mee te houden in de aanschaf van een step? Is de Kickbike Crossmax hondenstep wellicht een goede keuze voor jou?

Off-road

Wanneer je, samen met je hond, off-road wil gaan steppen dien je met een aantal zaken rekening te houden:

– Allereerst is het raadzaam om voor een stevige step te kiezen. Zeker indien je ervoor kiest om je hond(en) te laten trekken en/of grotere honden hebt, zul je een kwalitatieve, degelijke step nodig hebben.
– Een lichtgewicht step is, zeker bij gebruik off-road, handzaam in het gebruik.
– Kies een step met grote banden met een grover profiel, die zorgen voor een goede grip op onverharde paden.
– Een hoger voetbord – of een voetbord wat in hoogte verstelbaar is – is in dit geval prettiger in gebruik dan een laag voetbord. Zeker in bospaden, met veel boomwortels en –stronken, geniet dit dan ook de voorkeur.

Kickbike hondenstep

Het merk Kickbike staat bekend om zijn kwalitatieve aluminium steps. Ze zijn voorzien van een groot voorwiel en een klein achterwiel, wat zorgt voor een stabiele wegligging. Het is dan ook een zeer populaire – zelfs de meest verkochte – hondenstep.
Kickbike heeft bovendien een speciale dog-adapter – deze zorgt ervoor dat de treklijn niet tussen de wielen komt – zodat je gegarandeerd veilig met je hond op pad kan.

Kickbike Crossmax hondenstep

De Kickbike Crossmax hondenstep is de ideale off-road hondenstep. Het is een stevige, lichtgewicht (11,2 kg) aluminium step, uiterst geschikt voor gebruik op onverharde bos- of zandpaden, steentjes of sneeuw.
Deze hondenstep heeft een zeer stabiele wegligging en is uitgerust met hydraulische schijfremmen, waardoor deze onder alle omstandigheden goed zullen werken. Het voetbord van de step is in hoogte verstelbaar. Een hoog voetbord is, zoals gezegd, ideaal voor oneffen ondergronden, bijvoorbeeld wanneer je het bos ingaat. Een lage trede is dan juist weer prettiger bij het steppen op vlakke paden of geasfalteerde wegen.

Heb je na het lezen van deze blog interesse om een hondenstep te kopen? Bezoek dan gauw de website van Hondensteps.nl

https://hondensteps.nl/