Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke opties heb je als je sportprijzen gaat bestellen voor je evenement?

Een evenement als een sporttoernooi of –wedstrijd is natuurlijk niet compleet zonder sportprijzen voor de winnaars of deelnemers. Als je voor het eerst een evenement organiseert, of wanneer je op zoek bent naar een nieuwe leverancier, is het fijn om te weten wat je mogelijkheden zijn voordat je een leverancier kiest. Je keuze is uiteindelijk afhankelijk van het aanbod, de prijs en extra diensten zoals het personaliseren van medailles en andere sportprijzen. In dit artikel krijg je meer uitleg over de mogelijkheden en hopelijk helpt deze informatie je bij het maken van een keuze voor een leverancier.

Hoe herken je kwaliteit bij sportprijzen?

De soort sportprijzen die je bestelt en de kwaliteit daarvan, reflecteren in hoge mate het prestige van je evenement. Een sportevenement is niet alleen een sportieve aangelegenheid maar voor veel mensen vooral ook een sociale. Hoe belangrijke details zijn afgewerkt maakt dus wel degelijk uit voor de waarde die mensen toekennen aan je evenement. Hou hier dan ook rekening mee bij het bestellen van medailles en andere sportprijzen.

Vraag altijd naar de samenstelling van de sportprijzen. De beker of medaille die je gaat kopen bestaat uit een mix van verschillende metalen. De meest waardevolle zijn goud en zilver, de minst waardevolle zijn ijzer en tin. Hoe duurder de sportprijs, des te beter de kwaliteit. Althans, zo hoort het.

Waar let je op bij de leverancier?

Bij een leverancier let je op de manier waarop je wordt geholpen. Een goede leverancier is trots op zijn producten en laat je graag het assortiment zien in de showroom. Nog prettiger is een leverancier die de productie in eigen beheer heeft. Dat is vaak goedkoper, je krijgt je bestelling sneller geleverd en je hebt vaak veel meer mogelijkheden om te personaliseren. Weet je al wat je wilt en wil je de desbetreffende medaille bestellen? Doe dat dan vooral online. Veel makkelijker, van personaliseren tot aan afrekenen.