Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Kinderen

Van babyzwemband tot grote flamingo zwembanden

Vroeger maakten we al de blitz als we met een zwemband in de vorm van een autoband bij het zwembad kwamen. Vandaag de dag is die autoband een lachtertje. Tegenwoordig komen we met flamingo’s, eenhoorns, alpaca’s, zwanen, mega grote strandballen en andere bijzondere opblaasbare artikelen naar het zwembad, het park of het strand.

De zwembanden hype is enkele jaren geleden begonnen met de flamingo zwemband. Dit exemplaar werd meteen een succes. Niet alleen in Nederland en België, maar ook in Amerika, Australië en landen in Azië. Het jaar daarop ontstonden al meer creaties. Toen kwam de unicorn erbij, de watermeloen, de opblaaspizza, de donuts en de ananas. De fabrikanten besloten om niet langer alleen maar zwembanden te maken, maar begonnen ook met de productie van luchtbedden.

Niet alleen kinderen bleken dol op de water attracties, tieners en jong volwassenen waren er ook dol enthousiast over. Er kwamen dus nóg meer drijf artikelen voor op het water. Er kwam een luchtbed in de vorm van een biertje en een margarita, een zwemband in de vorm van een octopus en voor baby’s werd de saaie gele babyfloat vervangen door een babyzwemband in de vorm van een flamingo. De zwembanden werden groter van formaat, het werden eilanden en uiteindelijk zagen we vorig jaar voor het eerst zelfs flamingo opblaasboten. Ware feestboten compleet met lounge bankjes, drankhoudertjes en drankkoelers.

Je zou denken dat we met deze reuze party opblaaseilanden wel de max bereikt hebben. Maar niets is minder waar. Want vorige week dook er op instagram ineens een foto op met springende mensen op een ongekend grote opblaas eenhoorn met waterglijbaan. Naast de unicorn zie je nog een heel waterpark vol met attracties staan. Een uniek pretpark in water. De mensen in Europa die het wel zagen zitten om dit unieke waterpark te bezoeken moeten we helaas teleurstellen. Het unicorn park bevindt zich namelijk in de Filipijnen.

 

 

En dus zit er voor ons Nederlanders en Belgen niets anders op dan bij Opblaasbareartikelen.nl leuke opblaasspullen te kopen die een maatje kleiner zijn dan dat exemplaar uit Azië. Ben jij ook op zoek naar een reuze strandbal van 183 centimeter? Grappige opblaasbare feestartikelen voor poolparty’s en zomerfeesten? Opblaascostuum voor carnaval? Zoek je een originele zwemband, een boot of opblaaseiland? Ga dan naar Opblaasbareartikelen.nl

Op deze website vind je de grootste collectie in opblaasartikelen. Alles wordt uit voorraad geleverd en dus heb je je bestelling meestal de volgende dag al in huis! Neem gerust een kijkje! Al is het alleen al even om lekker weg te dromen.