Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Media

Ampco: De mixers van Allen & Heath

De Oprichting

In het hart van Londen, werd in 1969 een bedrijf geboren dat later bekend zou worden als Allen & Heath. Ivor Taylor en Steve Batiste, twee gepassioneerde vrienden, richtten dit bedrijf op met het doel de wereld van geluid te veranderen.

 

Door de jaren heen heeft Allen & Heath indrukwekkende groei en ontwikkeling laten zien. Van een kleine startup zijn ze uitgegroeid tot een wereldleider in professionele audiosystemen.

De Producten

Allen & Heath is vooral bekend om hun mixers. Zowel hun analoge als digitale mixers zijn geliefd in de professionele audio-industrie. Ze bieden ook een reeks interfaces en controllers die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Bekijk hier het aanbod van Allen & Heath.

 

Samenwerking met Ampco Flashlight

In hun streven naar continue verbetering en innovatie, heeft Allen & Heath een waardevolle samenwerking gevormd met Ampco Flashlight, een marktleider in professionele belichting en geluidssystemen. Deze samenwerking brengt het beste van beide werelden samen om nog indrukwekkendere audiovisuele ervaringen te creëren.

 

Unieke Kenmerken

Wat Allen & Heath onderscheidt, is hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Ze streven er voortdurend naar om de grenzen van audiotechnologie te verleggen, en dit is te zien aan hun producten.

Conclusie

Allen & Heath heeft bewezen een betrouwbare en innovatieve speler te zijn in de wereld van professionele audio. Of je nu een geluidstechnicus bent of een muziekliefhebber, hun producten zijn zeker het bekijken waard.

 

Veelgestelde Vragen

 • Wanneer is Allen & Heath opgericht?
  Allen & Heath is opgericht in 1969.

 • Waar staat Allen & Heath bekend om?
  Ze zijn vooral bekend om hun hoogwaardige mixers, interfaces en controllers.

 • Waar is het bedrijf gevestigd?
  Allen & Heath is gevestigd in Londen.

 • Wat onderscheidt Allen & Heath van andere audiobedrijven?
  Ze onderscheiden zich door hun toewijding aan innovatie en kwaliteit.

 • Zijn Allen & Heath-producten betrouwbaar?
  Ja, Allen & Heath staat bekend om de betrouwbaarheid van hun producten.

 

https://www.ampco-flashlight.com/nl/