Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tweewielers

Een bakfiets kopen doet u met professioneel advies

Wanneer u een bakfiets wilt kopen, wilt u natuurlijk graag zeker weten dat u de beste fiets aanschaft voor uw situatie. Bij de fietsenspeciaalzaak Fietskar.nl werken ervaren medewerkers die klaar staan om u onderbouwd advies op maat te geven op basis van uw wensen. Of u nu een bakfiets met 2 wielen wilt kopen om uw kinderen naar school te brengen of een bagagefiets voor de weekboodschappen, deze specialisten hebben het voor u in huis. Bekijk hun assortiment online of in de fysieke showroom in Hilversum en laat u verbazen door het ruime aanbod.

Een fietskar is handig én gezellig

Doordat een bakfiets met 2 wielen ruimte biedt voor wel 3 kinderen, kunt u eenvoudig uw kinderen naar school brengen. De bakken zijn uitgerust met stevige gordels zodat uw kinderen veilig en comfortabel kunnen zitten. Doordat de bak voor de fiets is geplaatst kunt u een oogje in het zeil houden, of natuurlijk gewoon gezellig bijkletsen over hoe het op school was. Kortom door een bakfiets met 2 wielen te kopen maakt u fietsritjes met uw kinderen niet alleen comfortabeler, maar ook een heel stuk leuker!

Diverse mogelijkheden met een bakfiets

Naast dat u met behulp van een bakfiets uw kinderen gemakkelijk kunt vervoeren, heeft het nog meer praktische doeleinden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw weekboodschappen erin kwijt, bagage voor een fietsvakantie, of uw hond meenemen naar het bos. Er zijn oneindig veel mogelijkheden als u ervoor kiest om een bakfiets te kopen, of deze nou 2 of 3 wielen heeft. De medewerkers van Fietskar.nl geven uw advies op maat zodat u gegarandeerd met de beste fiets voor uw situatie naar huis gaat.

Raadpleeg de contactgegevens

Heeft u interesse in een van de fietsen in het assortiment van deze fietsspecialist? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen om een proefrondje in te plannen of om advies te vragen. Ook voor vragen of overige opmerkingen kunt u hen bereiken. De ervaren en enthousiaste medewerkers staan u graag te woord!