Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Luxe elektrische voertuigmerk VOYAH officieel geland in Noorwegen

Op 10 maart 2022 landde VOYAH, het high-end elektrische voertuigmerk van de Dongfeng Group, officieel in Noorwegen op de “wolk”, waarbij vertegenwoordigers van China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co, Ltd. en Norway’s Electric Way een memorandum van samenwerking ondertekenden. Een follow-up zal worden aangeboden aan Noorse klanten om high-performance elektrische voertuig producten en uitstekende service aan te bieden.

Elektrische voertuigmerk VOYAH officieel geland in Noorwegen

Ma Lei, CEO van Dongfeng Imp. & Exp. Company, zei tijdens de ondertekeningsceremonie: “De Noorse reis is VOYAH’s overzeese marktintrede. In de toekomst zullen we ons richten op VOYAH producten en platforms in een verscheidenheid van Europese markten voor klanten.”

Torje Aleksander Sulland, CEO van Electric Way Norway, zei: “Het is ons een genoegen om samen te werken met Dongfeng Motor, een van de grootste automakers in China, om VOYAH te introduceren in Noorwegen, de eerste halte in Europa. We zijn verheugd om de Noren VOYAH FREE te laten zien, een luxueuze en comfortabele elektrische auto van topklasse met een goede actieradius en een hoog uitrustingsniveau, intelligentie en uitstekende prestaties om te voldoen aan de behoeften van de Noorse bevolking, zeker een hit.”

Noren bezitten het hoogste aandeel elektrische voertuigen wereldwijd, waardoor het het startpunt is voor China’s snelst groeiende nieuwe energie voertuigmerk. Dongfeng Motor Group heeft een exportteam voor Europa opgericht, dat op verschillende gebieden samenwerkt – product, marketing, merkpromotie, financiën en after-sales om het VOYAH-project in het buitenland te promoten, en zal Lantu’s Europese reis hier aftrappen als Dongfeng Group’s belangrijkste investering.

VOYAH zal zijn eerste showroom openen in Klingenbergata, het centrum van de Noorse hoofdstad Oslo, en zal vervolgens showrooms openen in andere steden, waar VOYAH zal worden tentoongesteld en online kan worden besteld. Het eerste model, de VOYAH FREE, zal in juni in Noorwegen worden gelanceerd en in het vierde kwartaal worden geleverd.

Volgens het plan zal VOYAH uitbreiden naar de Europese markten, geleidelijk de productlay-outs verbeteren en de productervaring en de gebruikersservice verbeteren, een “Chinese technologie”-label opzetten om het merk internationaal te laten groeien.

 

Bedrijf: China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co. Ltd

Contact: Cheng Hua

E-mail: chenghua@dfmc.com.cn

Land: China

 

Publisher: TCB