Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Boomschors kopen

Bij Van Dijk Groothandel BV (klik hier voor de website) heb ik boomschors gekocht. En dat kan ik anderen zeker aanbevelen! Vooral voor als je een hovenier bent. Want Van Dijk is namelijk een leverancier / groothandel van boomschors. Het is niet echt gericht op particulieren. Graag leg ik er meer over uit. Onder andere over waarom ik boomschors nodig heb, hoe ik bij Van Dijk Groothandel BV terecht kwam en mijn projecten waar ik zijn boomschors voor nodig had.

Vandijkboomschors.nl

Ik was op zoek naar een leverancier van boomschors, toen ik namelijk een vraag kreeg van een grote potentiële klant die graag boomschors wilt hebben. Het ging hierbij om een gemeente met vele grote projecten. Dus wanneer de eerste goed zou gaan, was de kans zeer groot dat ik de rest ook mocht gaan uitvoeren. Maar voor die eerste wilden zij dus wel boomschors hebben. En daar heb ik nog geen vaste leverancier van. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een groothandel. Daar kan ik het namelijk goedkoper krijgen dan wanneer ik naar een zaak voor particulieren ga.

Zodoende kwam ik op vandijkboomschors.nl terecht. Daar las ik dat zij meerdere soorten boomschors hebben. Waaronder franse zeeden en naaldhout. Zelf heb ik van andere hoveniers gehoord dat franse boomschors erg goed bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Daarom heb ik een offerte aangevraagd met de vraag hoeveel het zou kosten voor een x aantal kubieke meter aan boomschors.

Franse boomschors

Ik werd al vrij snel teruggebeld door Van Dijk Groothandel BV. Zij bedankten mij voor het invullen van het formulier. En de prijs voor de franse boomschors viel heel erg mij! Daarom ben ik van plan om nog veel vaker dit bij hen te kopen, wanneer daar door een klant naar wordt gevraagd.

Voor meer informatie: vandijkboomschors.nl.