Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Zorgeloze IT voor bedrijven

Ontwikkelingen in je bedrijf gaan razendsnel. Veel van die ontwikkelingen hebben te maken met het digitaliseren van processen. We willen sneller, beter en efficiënter. Zeker nu we meer thuiswerken en onderweg kunnen inloggen in onze bedrijfssystemen. Dat is waar wij, Think4, als full service IT partner dagelijks mee bezig zijn. Wij bieden meer dan alleen de IT op zich, want onze IT specialisten staan 24-7 voor u klaar. Naast het implementeren van slimme IT oplossingen voor bedrijven denkt Think4 mee met de ontwikkelingen die binnen het bedrijfsleven spelen. 

IT voor MKB

Met name in het MKB zien we die ontwikkelingen steeds breder worden. Hadden je collega´s voorheen een vaste telefoon op hun bureau staan en een eigen desktop, nu heeft bijna iedereen wel een mobiel en een laptop van de zaak. Want ook MKB bedrijven moeten mee in de online groei. Niet alleen als je bij een grote multinational werkt krijg je mobiele devices tot je beschikking om efficiënt te communiceren met je collega´s, ook in kleinere bedrijven wordt bijvoorbeeld steeds meer gebruik gemaakt van Teams en andere cloudtools om het online werken makkelijker te maken. 

Makkelijker communiceren

Dat is waar wij onze klanten mee helpen, oplossingen voor makkelijker en efficiënter werken, beter met je collega´s kunnen communiceren en altijd een online backup van al je bedrijfsgegevens. Documenten delen in de cloud via Teams of Dropbox Business voorkomt overvolle emailboxen. Een veilige backup en altijd beschikking hebben tot je data werkt nou eenmaal prettig, omdat je er geen omkijken naar hebt. Met deze totaaloplossing bieden wij zorgeloze IT voor bedrijven. 

Think4 heeft een oplossing voor al je IT-vragen. Of het nu gaat om het verbeteren van WiFi ontvangst, oplossingen voor thuiswerken, computers en laptops of de beveiliging van IT systemen, ons IT team staat dagelijks voor je klaar om jouw bedrijf te voorzien van advies en oplossingen. 

Investeren in de toekomst

Wij helpen ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Je investering moet toekomstbestendig zijn. Daarom denken wij vanuit Think4 met je mee in het maken van de juiste keuzes. Dan weet je zeker dat je een goede investering doet als je nieuwe hardware of software aanschaft. Samen zoeken we de beste oplossing die past bij jouw werkomgeving, aantal medewerkers en jullie ambities om te groeien. 

Stabiel en betrouwbaar

De keuze voor het vernieuwen van IT heeft vaak te maken met meer gemak, maar ook met professionaliseren. Als bedrijf wil je dat je datasystemen en netwerken stabiel en betrouwbaar zijn, veilig en altijd bereikbaar. Dat is waar wij als IT professionals bij helpen. Het voordeel van onze IT diensten is dat je weet waar je aan toe bent, want wij leveren IT ondersteuning voor een vast bedrag per maand. Wil je meer weten over hoe wij werken en waar wij jouw bedrijf op IT gebied bij kunnen ondersteunen? Vraag Think4 naar de mogelijkheden voor duurzame IT oplossingen voor bedrijven als online backup, tools voor werken in de cloud, IT security, 24/7 support. Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 21 77 575.

 

https://www.think4.nl/