Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Een origineel relatiegeschenk nodig? Dit is een gouden tip!

Wil je een origineel relatiegeschenk kopen? Het is nog best lastig om een goede keuze te maken om zo indruk te maken op de ontvanger. Powerbanks en pennen hebben we tegenwoordig allemaal al wel, maar heb je ooit weleens aan een bidon als relatiegeschenk gedacht? We vertellen je er meer over.

Bio bidon van Retulp

Een bidon laten bedrukken? Wij raden je aan om dit te doen bij Retulp. Deze partij bedrukt bio bidons en dat zorgt voor heel veel voordelen. Met deze bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl en bovendien draag je ook nog eens een steentje bij aan een schoner milieu.

De bio bidon smaakt en ruikt niet naar plastic en bovendien zijn de bidons BPA vrij. Dit houdt in dat tijdens de productie er geen gebruikgemaakt wordt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van hernieuwbare grondstof suikerriet. 

 

Meer naamsbekendheid

Een bidon is onmisbaar tijdens het sporten, maar het kan ook van pas komen om gewoon mee te nemen als je veel onderweg bent. Speel als bedrijf in op deze behoefte en laat je bidon bedrukken met een logo of een leuke quote dat past bij jouw bedrijf. Zo breng je jouw bedrijf onder de aandacht, wat ook meteen de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroot.

Meer naamsbekendheid

Er zijn heel veel mogelijkheden voor bidons bedrukken. Via de website van Retulp kun je gemakkelijk een gepersonaliseerd ontwerp maken voor de bio bidon. Wil je zelf niet aan de slag gaan? Mail dan het logo en de wensen naar Retulp en er wordt kosteloos een ontwerp gemaakt. Daarbij kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. Wil je een bidon van 500ml of 750ml? En kies je voor een witte of transparante bidon? De keuze is aan jou. Op de website vind je een aantal voorbeelden, zodat je wat inspiratie kunt opdoen.

Snel en duidelijk

De prijzen voor jouw aankopen zijn altijd meteen te vinden op de website. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten. Om een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten, ontvang je altijd gratis een digitale drukproef. Verder is er een snelle levertijd van 8 tot 10 werkdagen. Doe er dus je voordeel mee, plaats vandaag nog je bestelling.

 

https://retulp.nl