Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Kies de juiste kruiwagen voor uw persoonlijke klus

Kruiwagens komen bij allerlei soorten klussen van pas. Ze zijn dan ook erg breed inzetbaar en er zijn een heleboel verschillende soorten kruiwagens op de markt. Daarom kan het best lastig zijn om te bepalen welke soort goed bij uw klus past. In deze blog zetten wij daarom voor u op een rijtje welke kruiwagen een goede match voor u is.

 

  1. Universele kruiwagen

Als eerste de meest geliefde kruiwagen, namelijk de universele kruiwagen. Met deze kruiwagen heeft u vast wel een keertje gewerkt. Hij is erg veelzijdig en wordt vaak gebruikt voor projecten in en rondom het huis. Binnen de categorie ‘universele kruiwagens’ zijn er meerdere afmetingen verkrijgbaar. Vaak ligt dit tussen de 50 en 150 liter. 

 

  1. Gereedschapskruiwagen

Deze kruiwagen lijkt erg veel op een opbergkast met een wiel en handvaten. Dat is ook niet zo gek, aangezien deze ook als een mobiele bergruimte dient. De gereedschapskruiwagen kunt u gebruiken om gemakkelijk gereedschap van A naar B te brengen. De vierkante bak kan eenvoudig worden afgesloten met een discusslot. Zo kunt u de kruiwagen en inhoud met een gerust hart op de bouwplaats achterlaten. De gereedschapskruiwagen wordt vaak gebruikt in de bouw.

 

  1. Steenkruiwagen

De naam verklapt eigenlijk al waar deze kruiwagen veel voor wordt gebruikt. Met deze kruiwagen worden vooral stenen verplaatst. Dit kunnen allerlei soorten stenen zijn, maar ook ander zwaar bouwmateriaal. Deze kruiwagen heeft verschillende frames die speciaal zijn gecoat waardoor ze steviger zijn en niet zo snel zullen roesten. De steenkruiwagen van Visser & Visser is echte aanrader. Deze heeft een extra sterke constructie en zal lang met u meegaan.

 

  1. Kuip kruiwagen

Deze kruiwagen is weer heel anders dan de bovenstaande opties. De kuip kruiwagen is namelijk speciaal ontworpen voor het verplaatsen van speciekuipen. Door middel van de twee houders is het super makkelijk op de speciekuip op te tillen en vervolgens te verplaatsen. Zwaar en ongemakkelijk deze kuipen optillen hoeft dus niet meer met deze kruiwagen. 

 

https://www.visserenvisser.nl/