Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Zo combineert u gouden en zilveren sieraden

Als het gaat om het dragen van sieraden, dan was het de absolute vuistregel om goud bij goud te dragen en zilver bij zilver. Verschillende materialen combineren was dan ook een echte no-go. Nu zijn we wat verder in de tijd en kunnen we dragen wat we maar willen. Super fijn, want dat betekent dat we alles oneindig kunnen combineren. Dit geldt ook voor onze sieraden. Het is dan ook super leuk om onze favoriete gouden en zilveren sieraden met elkaar te dragen. Twijfelt u nog over hoe u deze materialen samen kunt dragen? In deze blog vertellen wij u hoe u goud en zilver prachtig met elkaar kunt combineren.

 

Kies het ‘hoofdsieraad’

Goud en zilver staan erg mooi bij elkaar en het combineren van deze twee is dan ook makkelijker dan u denkt. De truc om ze tegelijkertijd te dragen zonder dat het er chaotisch uitziet is eigenlijk heel eenvoudig. De makkelijkste manier is om een sieraad te kiezen dat dient als uw hoofdsieraad. Vaak is dit het meest opvallende sieraad, zoals een grote ketting of een brede armband. Wanneer uw brede armband van goud is, staat het mooi om deze te combineren met een paar subtiele zilveren armbandjes. Zo is uw eyecatcher van goud en geven de kleinere armbanden een zilveren touch aan uw outfit.

 

Dezelfde stijl

Om ervoor te zorgen dat uw accessoires mooi met elkaar een geheel vormen, is het een tip om voor sieraden te kiezen die dezelfde stijl hebben. Dit kan minimalistisch zijn of juist heel klassiek. Door sieraden te dragen die allemaal deze stijl hebben, creëert u een samenhangend geheel. Hierdoor zal uw outfit rust en eenheid uitstralen. Mix en matchen maar!

 

Sieraden bij Saffier Juwelier

Bij Saffier Juwelier hebben wij een ruime collectie aan mooie kwaliteit sieraden. Het zijn sieraden met klasse waar u lang van zal genieten. Kijk snel op de website voor ons assortiment.

https://www.saffierjuwelier.nl/