Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Is leasen iets voor mijn bedrijf?

Veel ondernemers moeten er even over nadenken voordat ze besluiten dat een bedrijfsauto leasen iets voor hen zou kunnen zijn. Ze denken al snel dat hun onderneming zich zodanig gespecialiseerd heeft, dat alleen speciaal aangeschafte auto’s – die bovendien niet al te vaak vervangen hoeven worden – een verschil kunnen maken in de bedrijfsvoering. Niets is echter minder waar, die speciaal aangeschafte wagens kunnen je zelfs flink in de weg staan, bijvoorbeeld omdat niemand ze wil overnemen als je ze afschrijft. Bij het leasen van een bedrijfsauto zijn de mogelijkheden eindeloos: vraag er maar eens naar bij je vaste dealer. Dikke kans dat het daar tegenwoordig ook prima kan.

Slimme oplossingen

Heb je specifieke eisen voor de belettering van de auto, moet er bijvoorbeeld een koelinstallatie in of zijn er andere technische specificaties die je eigenlijk eerder doen overwegen om ‘gewoon’ een auto te kopen? Dat is geen enkel probleem. Zelfs vervangend vervoer is razendsnel geregeld als er onverhoopt iets mis gaat. En de prijs? Hij lijkt soms hoog, maar het is meestal goedkoper dan wanneer je onder dezelfde voorwaarden je bedrijfsauto’s zou kopen. Reken het maar eens na, je leasecontract dekt vaak kosten waar je bij het kopen van een auto niet eens over nadenkt.

Eenvoudig schakelen

Overschakelen op leaseauto’s geeft bedrijven vaak net dat stukje flexibiliteit waar ze naar op zoek waren. Ook de veiligheid van de chauffeur staat hierbij voorop, niet geheel onbelangrijk voor de werkgever. Omdat de auto’s binnen afzienbare tijd kunnen worden vervangen en je ook zonder problemen het oude exemplaar weer kunt inleveren, kun je er zeker van zijn dat je te allen tijde een van de nieuwste modellen voor de deur hebt staan, voorzien van de meest actuele technologie. Dat is wel zo’n veilig idee natuurlijk. En je weet tegelijkertijd zeker dat je in een auto rijdt die gezien mag worden.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/