Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Alarmsysteem

Slotenmaker in Utrecht

Het is toch wel een heel lekker deuntje wat uit de studio van Frank en Lisa komt. Er heeft zojuist een dj een muziekplaat geproduceerd. In het dagelijks leven werkt deze dj als slotenmaker bij de Lockpicking Universiteit. De 28 jarige man uit Utrecht bleek dus nogal muzikaal talent te hebben. Over ongeveer een maand kunt u de cd’s van de dj in alle winkels in Utrecht kopen. U kunt natuurlijk ook even de muziek via internet beluisteren. 

 

Slotenmakers in Utrecht

Volgens vele slotenmakers in en rond Utrecht speelt spoed slotenmaker Utrecht vals, zij adverteren enorm veel en op een volgens de concurrentie slinkse manier die ervoor zorgt dat alle klussen worden binnengehaald.

Zelf geeft de slotenmaker uit Utrecht aan dat hij en zijn team gewoon Spoed slotenmaker Utrecht krijgt veel kritiek van concurrenten heel veel goede klussen hebben gedaan die bekendheid in de omstreken hebben opgeleverd, door goed mond op mond reclame over ons bedrijf krijgen wij gewoon meer klussen als de andere slotenmakers. Zelf vind hij het zelfs een beetje kinderachtig om hier over te gaan klagen, zo zit de markt nu eenmaal in elkaar.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/