Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Telefonie

Waarom kiezen voor een iPhone 14 Pro hoesje?

De iPhone 14-serie is vorige week officieel uitgebracht en bestaat uit vier modellen: de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Sinds de release van deze nieuwe serie is er logischerwijs veel enthousiasme onder de Apple-fans. Sterker nog, het enthousiasme is dit jaar groter dan in voorgaande jaren. Toen de voorverkoop voor deze serie officieel begon, overspoelden Apple-fans de website totdat deze op een gegeven moment zelfs vastliep! Natuurlijk zijn de eerste lichting gebruikers de doelgroep die genoeg bestedingsruimte hebben. Je moet namelijk diep in de buidel tasten om de eigenaar te worden van dit high-tech apparaat. Er is ook nog een groep mensen die de kat uit de boom kijkt. Twijfel jij? In dit artikel zetten we een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje.

Voor welk model ga jij?

Sommige gebruikers hebben al besloten om een nieuwe iPhone te kopen. Ze moeten echter nog een beslissing nemen over welke uitvoering het gaat worden. Kies je toch voor het instapmodel, de iPhone 14 Pro, Pro Max of misschien wel de iPhone 14 Plus? Hieronder zijn enkele zaken om rekening mee te houden:

  • Als je een iPhone 13 hebt, is het niet aan te raden om de iPhone 14 of iPhone 14 Plus te kopen. Je kunt wel overwegen om de iPhone 14 Pro-serie te kopen.
  • Als je momenteel de iPhone 13 Pro hebt, dan kun je de iPhone 14 Pro overwegen.
  • Als je een oud Apple-model hebt en een beperkt budget tot je beschikking hebt, overweeg dan de iPhone 13. Als geld er niet toe doet, dan kan je de iPhone 14 in overweging nemen.
  • Ben je geen Apple-gebruiker en wil je de iPhone 14 voor het eerst gebruiken, dan kun je misschien toch beter voor de iPhone 14 Pro gaan.

Houd er rekening mee dat de telefoonhoesjes niet met elkaar uitwisselbaar zijn. Je moet dus een nieuw hoesje kopen, als je van smartphone wisselt.

De iPhone 14 Pro is de nieuwe blikvanger

De iPhone 14 Pro is ongetwijfeld een aanrader en daarover bestaat niet veel twijfel. Deze topper is vanaf 16 september verkrijgbaar, maar is nu al in de voorverkoop in de grote winkelketens. Uiteindelijk is het belangrijkste dat de iPhone 14 Pro een aantal goede upgrades heeft ondergaan ten opzichte van zijn voorganger. Zo maakt het nieuw toegevoegde “Dynamic Island” veel indruk en kan dit zelfs worden beschouwd als de meest innovatieve uiterlijke verandering aan het ontwerp van de iPhone 14 Pro. Je tovert op deze manier FaceTime-gesprekken, muziek en nog veel meer in een simpele beweging tevoorschijn. Hoewel het toestel een always-on display heeft en is ontworpen om lang mee te gaan, doe je er wel verstandig aan een bijpassend iPhone 14 Pro hoesje te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw smartphone nog iets sterker is dan dat wordt beloofd.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-14-pro-hoesjes/