Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Telefonie

Een iPhone reparatie zelf uitvoeren?

Je Iphone valt op de grond en je durft hem bijna niet op te pakken, bang dat het scherm gebarsten is. De mate van barsten in het scherm varieert van kapot beeldscherm tot niet meer werkende telefoons. Eerst moet je de schade beoordelen, wat betekent dat je de telefoon op een stevig oppervlak en in een goed verlichte ruimte moet plaatsen en niet alleen even snel moet kijken voordat je de telefoon weer in je zak stopt.

Wat doe je nu?

Mogelijkheid 1: Plakband

Dit wordt ook wel “wacht tot ik in aanmerking kom voor een upgrade” genoemd. Als je een kapotte telefoon wilt blijven gebruiken en het glas niet wilt verliezen, dek je het scherm af met een laag plakband.

Mogelijkheid 2: Screenprotector

Dit is de opvolger van de plakband-oplossing. Het kan ervoor zorgen dat je geen naden en scherpe hoeken hebt aan de randen van het scherm. Als er echter een spinnenwebachtige scheur onder zit, is dit vast niet het ergste.

Mogelijkheid 3: Verander zelf het scherm

Je kunt het telefoonscherm zelf wijzigen. Wij raden je echter liever iPhone reparatie Limburg aan. Belangrijk om in je overweging mee te nemen: de schermen van mobiele telefoons met interactieve sensoren en mogelijk biometrische sensoren zijn niet goedkoop. Bovendien vervalt je garantie.

Ten slotte, tenzij je al ervaring hebt met het repareren van moderne solid-state elektronica, beschik je mogelijk niet over het speciale gereedschap dat nodig is voor de klus. Gelukkig heeft iPhone reparatie Limburg deze dingen wel. Zo kunnen ze niet alleen iPhone reparatie, maar ook iPad reparatie en scherm reparaties laten plaatsvinden.

Mogelijkheid 4: schakel een professional in

U kunt uw telefoon op elk moment naar de winkel brengen. Als je iPhone-gebruiker, zoek dan hier in je lokale Apple Store of laat uw iPhone reparatie uitvoeren door Telefoonreparatie Sittard.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/