Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Telefonie

Gsm hoesje nodig? Kijk eens bij Leuke-telefoonhoesjes.nl

Online kun je van alles kopen, zo ook telefoonhoesjes. Door het grote aanbod aanbieders kan een keuze maken misschien lastig zijn. Bovendien is het aanbod enorm en misschien bezorgt jou dat de nodige koopstress. Om het zoeken naast een geschikt telefoonhoesje zo makkelijk mogelijk te maken, gaan we in de komende periode verschillende webshops beoordelen op kwaliteit, service en after-sales. We starten met de webshop www.leuke-telefoonhoesjes.nl. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan snel verder!

Ruim assortiment

Als eerste werpen we een blik op het assortiment gsm hoesjes. Het valt direct op dat ze telefoonhoesjes verkopen met trendy en vrolijke designs, met name gericht op de modebewuste vrouw. De kans is daarom klein dat je in deze webshop gaat slagen, als je op zoek bent naar een effen leren book case bijvoorbeeld, die je overigens in de doorsnee telefoonhoesjes webshop wel gaat vinden. Het lijkt er dus duidelijk op dat deze webshop zich heeft gefocust op een niche assortiment, maar wel voor een eerlijke prijs en met een ontzettend trendy aanbod. En daar is natuurlijk ook wel wat voor te zeggen!

Gratis verzending en snelle levering

We hebben de proef op de som genomen en een bestelling geplaatst. Ze beloven een supersnelle levering, want een geplaatste bestelling op werkdagen voor 16:00 uur wordt nog dezelfde dag opgestuurd. Wij hebben op maandag 26 april 2021 vóór 4 uur ‘s middags een bestelling geplaatst en ontvingen nog dezelfde middag een verzendbevestiging dat het iPhone hoesje is opgestuurd. Nog geen 24 uur later werd mijn bestelling bezorgd. Stevig verpakt in een witte bubbelenvelop, dus prima beschermd tijdens het vervoer van de webshop naar het bezorgadres. Bijkomend voordeel is dat ik geen verzendkosten hoef te betalen. Deze kosten neemt de webshop voor eigen rekening. Als je een bestelling wilt ruilen voor een ander hoesje van Leuke Telefoonhoesjes, dan betaal je ook geen retourkosten. Dat is next-level service, top!

Conclusie

We kunnen concluderen dat Leuke Telefoonhoesjes haar belofte dubbel en dwars nakomt. Toegegeven, het kan ook weleens voorkomen dat je bestelling iets later geleverd wordt door drukte en aanvullende Covid maatregelen, maar hierover communiceren ze duidelijk op hun website. Persoonlijk vind ik wel dat de telefoonhoesjes gecombineerd moeten worden met een screenprotector, maar ook dat spreekt eigenlijk voor zich. Een backcover beschermt nu eenmaal alleen de achterkant en zijkanten van het toestel. Desalniettemin zijn dit niet zonder reden de meest populaire type Samsung Galaxy A12 hoesjes op de markt. De cases voegen weinig bulk toe, passen naadloos om het toestel en zijn gemaakt van stevig TPU. Het materiaal is een combinatie van flexibel siliconen en plastic, waardoor het hoesje toch duurzaam is maar wel vormvast blijft. De webshop is ingeschreven en goedgekeurd bij Webshop Keurmerk, wat betekent dat ze aan alle voorwaarden en regels voldoen die je van een webshop mag verwachten. In deze webshop kun je dus zorgeloos en veilig shoppen. Veel shopplezier gewenst!

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/