Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Overnachting in een boomhut

Steeds meer mensen willen een bijzondere overnachting. Niet dat een gezellige Bed and Breakfast te weinig te bieden heeft, maar mensen willen avontuur. Slimme ondernemers spelen daarop in en bieden je de mogelijkheid om een kinderdroom werkelijkheid te laten worden: overnachten in een boomhut.

Je kunt in alle belangrijke vakantielanden van Europa terecht voor een overnachting in een boomhut. Bijvoorbeeld in boomhutpark Voglsam in het Duitse Beieren, het Baumhaushotel Prechtelhof in Oostenrijk of in het prachtige Toscane (Italië) waar de boomhut al klaarstaat voor jullie overnachting

Zelf bouwen niet nodig

Deze kleine greep uit de mogelijkheden laat al zien dat de ene boomhut de andere niet is. Er zijn natuurlijk wel overeenkomsten. Om te beginnen hoef je niet zelf met planken, spijkers en een hamer in de weer. De overnachting vindt plaats in een kant-en-klaar ingerichte boomhut. Soms is die inrichting eenvoudig, andere keren is de boomhut enorm luxe ingericht.

Kom tot rust in je eigen boomhut

Welke boomhut je ook kiest om in te overnachten, je hebt alle comfort die je kunt wensen én je komt heerlijk tot rust. Vanuit jullie boomhut ziet de wereld er ineens heel anders uit en zie je de dingen ineens in een heel ander perspectief.

Boek direct

Zien jullie het al zitten, zo’n overnachting in een boomhut? Je bent niet de einige. Overnachten in een boomhut is enorm populair geworden. Wacht daarom niet te lang en boek -snel en veilig- je verblijf, voor één nacht of langer, direct via glampings.nl.