Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Uw schilderij professioneel ophangen

Een schilderij ophangen kan iedereen. Met de ophangsystemen van alle-ophangsystemen.nl is het nu ook mogelijk om zelf schilderijen op te hangen met een professionele uitstraling.

Het grootste assortiment in ophangsystemen

Alle-ophangsystemen.nl is al jaren lang specialist in ophangsystemen om o.a. schilderijen, fotolijsten, canvas doeken, dibon, posters en andere wandversieringen professioneel op te hangen.

Door ons grote assortiment (grootste van de Benelux) van de beste ophangsysteemmerken (Artiteq, STAS en Newly) hebben wij voor iedere gelegenheid een perfecte oplossing om uw objecten op te hangen aan wand of plafond.

Doe het zelf… Of laat het doen                      

Door het gemakt waarmee een ophangsysteem geïnstalleerd kan worden kunt u het helemaal zelf doen. Durft u het toch niet zelf aan dan kunt u het onze handige en vakkundige montage service laten doen. Het is dan binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Zonder overlast.

Daarom Alle-Ophangsystemen

  • Een eigen showroom in Amersfoort (Kom gerust eens langs!)
  • Alle soorten en merken
  • Persoonlijk advies per telefoon en/of e-mail of in de showroom
  • 5 jaar garantie
  • Grote aantallen, dus scherpe prijzen

Geschikt voor iedereen

Schilderij ophangsystemen zijn geschikt voor particulieren, bedrijven, musea, galerieën, scholen, overheidsinstellingen en nog veel meer!

Een schilderij ophangsysteem is een handige oplossing om schilderijen, fotolijsten, posters of andere kunstwerken op te hangen, zonder dat er gaten geboord hoeven te worden in het zichtbare gedeelte van de muur.

Showroom in Amersfoort

Wij geven graag advies per telefoon of in onze showroom in Amersfoort om u te helpen aan het ophangsysteem wat precies bij uw wensen past. Kom langs in de winkel of bestel uw schilderij ophangsysteem op www.alle-ophangsystemen.nl

Verander van schilderij of poster wanneer u wilt

Op ieder moment van het jaar kunt u ook de posters of schilderijen gemakkelijk verwisselen. Hierdoor kijkt u niet jaren naar dezelfde afbeeldingen maar kunt u afwisselen met bijvoorbeeld zomer en winter sfeerbeelden. Met de kliklijsten van alle-ophangsystemen is dit een klusje van slechts enkele minuten en de oude poster plaatst u gewoon achter de nieuwe. Dat scheelt ook nog eens opbergkosten Met de verschillende ophangsystemen decoreert u uw huis op een stijlvolle en unieke manier. Kies zelf de kleuren en afbeeldingen uit en creëer uw eigen sfeer.

http://alle-ophangsystemen.nl/content/15-schilderij-ophangsysteem